Hronika

NASTRADAO DJEČAK (4) Vozač autobusa NASTAVIO PUT, za nesreću saznao tek kada ga je POLICIJA ZAUSTAVILA

Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenijelo je porodici dječaka koji je juče nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća.

NASTRADAO DJEČAK (4) Vozač autobusa NASTAVIO PUT, za nesreću saznao tek kada ga je POLICIJA ZAUSTAVILA
FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

JKP GSP ‘Beograd’ sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dječaka koji je zadobio teške povrede u juerašnjoj nesreći u autobusu na liniji 18, navodi se u saopštenju GSP.

Kako se objašnjava, nesreća se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu i to na zadnjim vratima autobusa.

Pročitajte još

Vozač o ovom nesrećnom slučaju, kako navode iz GSP, nije imao nikakvo saznanje, ništa nije vidio, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila, nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila, piše Blic.

Navodi se da vozač u šoku zbog saznanja šta se dogodilo.

– Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd počelo je istragu povodom tragičnog događaja, a vozač je suspendovan. Spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su učestvovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost’ – navodi se u saopštenju JKP GSP „Beograd”.

Prihvati notifikacije