Zabava

Nataša Bekvalac na liječenju od bolesti zavisnosti: Godinama se bori sa problemom, sada potražila stručnu pomoć

Pop zvijezda Nataša Bekvalac se već neko vrijeme liječi od bolesti zavisnosti od nikotina.

Nataša Bekvalac daje izjavu za medije
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Pjevačica je odlučila da stane na put svom višegodišnjem poroku i da se podvrgne liječenju. Ovo nije prvi put da Nataša ostavlja cigarete, ali je prvi put da to radi uz pomoć stručnih lica.

Ona, i pored velike želje da ostavi cigarete, nije u tome uspjela, pa je umjesto klasičnih, nastavila da koristi elektronske.

– Nataša godinama pokušava da se izbori sa ovim porokom. Prije nekog vremena je uspjela da ostavi klasične, a onda se “navukla” na elektronske cigarete. Ona se hvalila tim svojim uspjehom i na Instagramu, ali to nije dugo trajalo i nije uspjela. Kada je shvatila da to ne može sama, riješila je da potraži pomoć stručnih lica i ode na liječenje. U sklopu terapije i borbe za zavisnošću, Nataša će razgovarati i s psihologom, a obaviće se i detaljne analize, kako bi se utvrdilo u čemu je koren njene višegodišnje borbe s nikotinom. Ovih dana joj je to prioritet. Uhvatila se u koštac s tim problemom i riješila je da to istjera do kraja – kaže izvor za Kurir.Podsjetimo, Bekvalčeva, koja je i vlasnica hita “Nikotin”, pričala je u medijima o svojoj borbi s pušenjem.

Pročitajte još

– Pored borbe s kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, jeste borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru – priznala je Nataša, koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice.

Bekvalčeva je tokom godina ovaj problem pokušala da riješi i akupunkturom, kao i čitanjem knjige koja govori o najlakšim načinima za ostavljanje cigareta, ali izgleda da nije imala pretjeranog uspjeha.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu