Zabava

Nataša Bekvalac progovorila o djetinjstvu i porodici "Mogla bi knjiga da se napiše o mojim tajnama"

Pjevačica Nataša Bekvalac napravila je malu medijsku pauzu, a otkrila je i zbog čega.

Nataša Bekvalac
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Napravila sam pauzu jer sam željela da se posvetim albumu. Isto tako, kao i sportisti, koliko je bitan trening toliko je bitan i odmor. Trebalo nam je svima mjesec dana da se uželimo jedni drugih i da budemo dobro, zdravo, da bismo ušli u jedan drugi krug – počela je priču, pa otkrila da i ona ima tajne o kojima bi mogla da se napiše knjiga:

– Mračne i sjajne. Knjiga bi mogla da se napiše o mojim tajnama, ali onda više ne bi bile tajne – poručila je pjevačica.

Dotakla se i svoje porodice i djetinjstva, pa priznala da ponekad postoje razmirice između sestara Bekvalac.

– Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku.”

Nataša Bekvalac
FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RINGIER

Ispričala je da potiče iz konzervativne porodice, piše Pink.

“I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je riječ o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, prije nego što sam počela da pjevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu – zaključila je Nataša.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu