Zabava

NE MARE ZA RAZLIKU Srpski političar se pojavio sa 36 godina mlađom suprugom, svi su GLEDALI U NJIH

Ušetali su nasmijani, držeći se za ruke i još jednom pokazali da ne mare za razliku u godinama koja ih dijeli.

NE MARE ZA RAZLIKU Srpski političar se pojavio sa 36 godina mlađom suprugom, svi su GLEDALI U NJIH
Foto: Profimedia

A dijeli ih 36 godina. Predrag Marković i njegova supruga Vesna uživali su sinoć na reviji kreatora (pijaniste i tenora) Stefana Đokovića u Beogradu.

Nekadašnji predsjednik Narodne skupštine i ministar kulture bio je u prepoznatljivom stilu, elegantnom odijelu, dok je njegova partnerka nosila kratku haljinu.

Stilski i po koloritu su bili veoma usklađeni, a Predrag se prema svojoj supruzi sve vrijeme ponašao veoma džentlmenski.

Privukli su sve poglede, a kako se moglo vidjeti, dobro se nose sa pažnjom koju izazivaju.

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija
Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

Predrag se Vesnom oženio 2015. godine. Najčešće se u javnosti viđaju na pozorišnim ili modnim događajima (poput premijere predstave “Hipnoze jedne ljubavi”, izveden prošle godine na sceni Zvezdara teatra). Bili su veoma zapaženi i na ovogodišnjem vjenčanju princeze Danice i princa Filipa Karađorđevića.

Marković je nedavno objavio knjugu koju je spremao 30 godinu, i koju je napisao iz ženskog ugla, i to nije nimalo slučajno jer je Marković borac za rodnu ravnopravnost. Objavljivanje ove knjige je gospođa Markovoić ponosno ispratila na Fejsbuku.

Predrag koji je 1955. rođen u Čepuru pored Paraćina gdje je završio osnovnu i srednju školu (i bio u razredu sa Tomicom Milosavljevićem, bivšim ministrom zdravlja), 2004. je preuzeo dužnost predsjednika Skupštine, a 2011. u rekonstruisanoj vladi Mirka Cvetkovića određen je za ministra kulture.

Član je krunskog saveta princa Aleksandra Karađorđevića, ali i počasni član Urbanog književnog kruga iz Kanade. Iza sebe ima jedan brak u kojem je dobio sina, piše zena.blic.rs.