Zabava

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Dunja Ilić nastavila da NIŽE INCIDENTE, evo šta je sada uradila (FOTO)

Pjevačica Dunja Ilić je prije nekoliko dana pokušala sebi da oduzme život tako što je popila veliku količinu lijekova, a samo brzom reakcijom ona je prevezena u bolnicu, gdje su joj ljekari spasli život.

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Dunja Ilić nastavila da NIŽE INCIDENTE, evo šta je sada uradila (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM/DUNYAILICH/SCREENSHOT

Prije nego što se nagutala tableta, ona se obratila svojim pratiocima na Instagramu gdje je, između ostalog, rekla da ju je otac zlostavljao kada je bila mala. Dva dana nakon tog incidenta, njen otac se ubio.

Nakon ovog, Dunja je nastavila da niže incidente. Ona je prvo rekla da ima novog momka, kojeg je upoznala u bolnici, iako joj je praktično momak sa kojim je do tad bila, po imenu Fredi, spasao život kada je zatekao u stanu u nesvjesnom stanju.

Foto: Instagram/Screenshot
Foto: Instagram/Screenshot

Nakon toga, ona se otvorenim pismom oprostila od oca, da bi samo sat kasnije objavila sliku na kojoj je polugola. Juče je izjavila da je doživjela nervni slom, ali da nema nikakav psihički poremećaj, a već danas je podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu još jednu novinu, piše Pink.

Naime, ona je objavila snimak koji je mutan, te se samo raspoznaje muška figura, a očigledno je u pitanju Fredi, momk kojeg je prevarila dok je bila u bolnici, jer snimak počinje tako što ona izgovara njegovo ime.

Oni su se očigledno pomirili, a moguće je i da je ovaj snimak nastao iz kreveta, s obzirom na to da je on bio polugo, a ona u ležećem položaju snimala.

(Expresstabloid)