Zabava

NE SLAŽETE SE U LJUBAVI Obratite pažnju, ovi horoskopski znakovi NISU ZA VAS

Upoznali ste momka i čini vam se kao muškarac vaših snova? Možda je vrijeme da provjerite koji je njegov horoskopski znak. Naime, zvijezde kažu da se neki horoskopski znakovi nikako ne slažu u ljubavi. Saznajte koji znakovi nisu komptabilni.

NE SLAŽETE SE U LJUBAVI Obratite pažnju, ovi horoskopski znakovi NISU ZA VAS
Foto: Shutterstock

OVAN najgore se slaže sa Rakom i Jarcem

Ovan je ekstrovertni znak, vrlo energičan i vatren. Zato i ne čudi da se najlošije slaže sa konzervativnijim znakovima poput introvertnog Raka i Jarca.

BIK – najgore se slaže sa Lavom i Vodolijom

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji dok su Lav i Vodolija izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od Bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše.

BLIZANCI – najgore se slažu sa Djevicom i Ribama

Blizanac je nestalan znak koji obožava promjene i uzbuđenja, dok su Djevica i Ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, Blizanca mogu da privuku oštroumnost Djevice i sanjarska priroda Riba, ali na duge staze ova kombinacija rijetko uspjeva.

RAK – najgore se slaže sa Ovnom i Vagom

Rak traži stabilnost, a veza sa Ovnom ili Vagom nerijetko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a Vaga često traži raznolikost pa se u vezi sa ovim znakovima Rak, kome su važna praktičnost i stabilnost, neće osjećati prijatno.

LAV – najgore se slaže sa Bikom i Škorpijom

Lav i Bik se ne slažu jer su vrlo tvrdoglavi i navikli su da dobijaju upravo ono što žele. Škorpija ima vrlo čvrstu snagu volje, zbog čega se takođe sukobljava sa Lavom – ova dva znaka ne odgovaraju jedan drugom jer su jednostavno previše slični.

DJEVICA – najgore se slaže sa Blizancima i Strijelcem

U vezi sa Blizancem Djevica se često osjeća frustriranom. Blizanac obično razmišlja uopšteno, dok Djevicu više zanimaju specifični detalji. Isto važi i za kombinaciju sa Strijelcem.

VAGA – najgore se slaže sa Rakom i Jarcem

Vrlo društvenoj Vagi ne odgovara predanost Raka rutini i kućnom životu. Uporni Jarčevi s druge strane mogu da budu previše naporni da bi Vagu učinili srećnom i stabilnom.

ŠKORPIJA – najgore se slaže s Lavom i Vodolijom

Lav bi Škorpiji na početku mogao da se učini kao srodna duša jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku samovolju teško funkcionišu zajedno. Sa Vodolijom ima zajedničku tvrdoglavost, što je takođe razlog neslaganja.

STRIJELAC – najgore se slaže sa Djevicom i Ribama

Strijelac će pronaći neke zajedničke tačke sa Djevicom i Ribama, naročito s Ribama čija sanjalačka priroda odgovara strijelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve uzme u obzir nisu dobar par. Dok Strijelac svemu pristupa sa entuzijazmom i voli sve da proba odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

JARAC – najgore se slaže sa Ovnom i Vagom

Jarac voli sve da radi smireno i promišljeno, dok je Ovan impulsivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad Vagom će Jarac teško moći da ima kontrolu.

VODOLIJA – najgore se slaže sa Bikom i Škorpijom

Slobodoumnu Vodoliju frustriraće kruti stavovi Bikova. I Vodolija i Škorpija uvijek imaju snažno mišljenje o svemu i oba znaka uvijek žele da budu u pravu.

RIBE – najgore se slažu sa Blizancima i Strijelcem

Ribama je teško da razumiju tok misli Blizanca jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac voli mnogo da govori. Strijelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumiće mirnu Ribu.

(Index.hr)