Zabava

NE STIDI SE DA PRIČA O TOME Evo koje časove pohađa Milica Pavlović (FOTO)

Iako je već dugi niz godina prisutna na estradnoj sceni, te iza sebe ima tri studijska albuma i nastupe više puta nedjeljno, Milica Pavlović je bez ustezanja priznala da i dalje ide na časove pjevanja.

NE STIDI SE DA PRIČA O TOME Evo koje časove pohađa Milica Pavlović (FOTO)
Foto: Luka Bosković Stefan Stojanov/RAS Srbija

I dan danas zovem ženu kod koje sam išla na časove pjevanja da je pitam za mišljenje da li određeni triler treba da otpjevam u nekoj pjesmi. Isto tako je ponekad pitam da li ima vremena da dođem kod nje da mi pokaže kako i šta treba da otpevam. Odem kod nje i naučim taj triler – ispričala je pjevačica za Mondo.

– Isto tako sam nedavno pozvala Anu Bekutu nakon uživo izvođenja pjesama u jednoj emisiji, za koje sam dobila sjajne kritike publike, da je pitam oko samoglasnika “A” koji mi se potkrao nekoliko puta u određenim dijelovima i nije dobro zvučao.

– Ja nemam problem da to priznam javno. Kada mi je Ana skrenula pažnju na to, pozvala sam svoju profesorku pjevanja da poradimo na tome i da je pitam šta se dešava tom vokalu “A” na krajevima – dodala je Milica.

View this post on Instagram

🤍 @biljanatipsarevic 🍬

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

– Nije sramota ne znati. Ljudi, radite na sebi. Niko se naučen nije rodio.

Pavlovićeva je osvojila osmo mjesto u muzičkom talent šou-programu Zvezde Granda 2012. godine, a prvi singl “Tango” ju je nametnuo kao “zvijezdu koja obećava”. Milica je opravdala očekivanja publike, a, kako je u više navrata istakla, žar da se bori i dokazuje probudili su u njoj oni koji su je kritikovali tokom učešća u spomenutom TV formatu.