Zabava

NE VRAĆAJTE IM SE Horoskopski znaci koji lako nastavljaju dalje

Ovi znaci bez problema će nastaviti dalje poslije raskida.

NE VRAĆAJTE IM SE Horoskopski znaci koji lako nastavljaju dalje
FOTO: SHUTTERSTOCK

Oni ne daju na sebe i imaju visoko samopoštovanje koje teško neko može da slomi.

1. Lav

Lavovi se rađaju s toliko samopouzdanja da se poslije raskida ni jednom ne osvrnu nazad. Brzo idu dalje jer smatraju da je njihovo samopoštovanje važnije od povratka bivšem. Jednom kada se oprostite od Lava, i ako postoji jako dobar razlog za raskid, teško da ćete se opet pomiriti.

2. Vodolija

Još jedan horoskopski znak koji raskide shvata vrlo ozbiljno. Vodolija zna kako da nastavi dalje, a da svoju ranjivu stranu ne pokaže drugima. Rijetko kad se vraćaju bivšima i teško pokazuju svoje osjećanja. Vole da budu nezavisni i mrze sukobe. Nakon raskida ponašaće se kao da ništa nije bilo.

3. Strijelac

Ovaj horoskopski znak teško je slomiti. Ima snažno samopoštovanje koje niko ne može da poljulja. Poslije raskida, brzo kreće naprijed jer prezire bilo kakav osjećaj odbijanja, mržnje ili zanemarivanja. Uvijek žele da se dobro zabave, budu slobodni i druže se s ljudima koji ih čine srećnima. Dakle, ako niste na njihovom popisu važnih ljudi, vrijeme je da se oprostite i nikad se ne osvrnete.

4. Bik

Za Bika je u vezi najvažnija stabilnost, sigurnost i odanost. Ako to propadne, teško da će se vratiti na staro. Vjeruje da se sve događa s razlogom, a ako im veza nije uspjela, radije će da potraži nekoga ko će ostati i zadržati se, piše Superžena.b92.net.

Prihvati notifikacije