Zabava

"Neću čekati Lunu ispred bolnice" Anabela iznenadila nakon rođenja unuke

Anabela Atijas ne krije sreću zbog rođenja unuke Mie, ali će kćerku Lunu i bebu vidjeti tek kada stignu kući.

"Neću čekati Lunu ispred bolnice" Anabela iznenadila nakon rođenja unuke
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Luna Đogani porodila se u utorak, 15. juna, a danas bi sa nasljednicom Miom trebalo da izađe iz porodilišta. Anabela kaže da ih neće čekati ispred bolnice, već u domu, a objasnila je i razloge za takvu odluku, prenosi Blic.

– Unukicu ću vidjeti kada izađe, dođe kući. Neću čekati ispred bolnice da pravim gužvu, i tako su ulasci zabranjeni i posete i ne vidim razlog zašto bih bila ispred bolnice – rekla je Anabela za “Espreso”.

Ona je otkrila i kakav poklon je spremila za malenu Miu.

– Pokloni su spremni i mi sa njima kao zapete puške. Baka će da joj da kovertu, mislim da je to najpraktičnije, jer se nadobijala svega što joj treba, i nešto onako tradicionalno od nakita – ispričala je Anabela.

Pjevačica kaže da je biti baka poseban osjećaj i da ne može da dočeka da upozna unuku.

– Prelijep je osjećaj, stvarno ne mogu da ga opišem niti da uporedim ni sa čim do sada. Gomila ljubavi mi je došla u život, mnogo sam srećna i mnogo se dobro osećam, predivno je i jedva čekam da je upoznam. Moje dijete je rodilo dijete. Mi žene smo odavno predodređene za to, to je instinkt. Odavno sam ga imala još kao dijete, sestra, mama i evo sada kao baka – rekla je Anabela za pomenuti medij.

Luna Đogani je kćerku dobila sa suprugom Markom Miljkovićem.

Prihvati notifikacije