Zabava

"NEĆU DA ĆUTIM” Nikolina Pišek nakon izbacivanja iz vile i pljačke ima poruku koja TRESE BALKAN

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović sa porodicom se sada nalaze na Braču, nakon što su krajem prošle nedjelje izbačeni iz vile u Kaštelu, u kojoj su ljetovali.

"NEĆU DA ĆUTIM” Nikolina Pišek nakon izbacivanja iz vile i pljačke ima poruku koja TRESE BALKAN
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Kako su ispričali za medije, oni su pored toga i pretučeni i opljačkani, a voditeljka se sada ponovo javno oglasila.

– Samo želim reći jedno… Zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan danas u komentarima tekstova koji su, podstaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već aktuelnom situacijom, činili isto – sijali mrzilačke komentare. Zašto sam zahvalna? Zato što ste upravo vi, sijači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo mijenjati da bi naša djeca imala šansu da žive u boljem svijetu. Niko ne bi trebalo da trpi uvrede vezane za nacionalnost ili porijeklo, niti bi ijedna žena trebalo da iskusi mizogino šovinističko vrijeđanje kao što ja doživljavam ovih dana – napisala je Nikolina na Instagramu.

– A mogla sam samo klimnuti glavom, i reći, neka, dobro je… Jer sam tako učinila nebrojeno puno puta. Više neću. Jer ovo nisu samo izolovani incidenti upućeni samo meni. Nego nebrojenim ženama u svakodnevnim životnim situacijama. Jer, ako to opet, po hiljaditi put uradim i prećutim, dajem za pravo bilo kom muškarcu da vrijeđa i mizogino napada bilo koju žensku osobu, bilo čiju majku, kćerku, sestru ili prijateljicu. Pa i od napadača samih – završila je voditeljka.

Pročitajte još

Podsjetimo, Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović doživjeli su veliku neprijatnost u Kaštelu kada su ih vlasnici luksuzne vile, koju su rentali na 14 dana za 20.000 evra, uz policiju izbacili, dok su, kako je voditeljka navela, ostali bez bez stvari koje su ostale u pomenutnoj kući u vrijednosti između 275 i 300 hiljada evra.

Uz to, kako je voditeljka navela, njen suprug je dobio i povrede, dok je kćerka zbog stresa završila u Hitnoj, piše Blic.