Sudbine

„NEKA ME OSUĐUJU KOLIKO HOĆE“ Sonja ima 32 godine starijeg muža i s njim je od svoje 17. godine

Sonja Lončarić (33) iz Praporčana u Međimurskoj županiji, jedna je od takmičarki šou programa „Večere za 5 na selu“, za sebe kaže da je pozitivna i vedra osoba, koja voli zabavu i druženje.

„NEKA ME OSUĐUJU KOLIKO HOĆE“ Sonja ima 32 godine starijeg muža i s njim je od svoje 17. godine
FOTO: RTL/SCREENSHOT

Sonja inače radi kao upravnik doma za starije i nemoćne osobe.

– Vidim sebe u njezi za starije, volim pričati sa njima, volim im pomagati, dobro im skuvati – kaže Sonja.

Inače ono što je privuklo najveću pažnju, jeste podatak da Sonja živi sa 32 godine starijim suprugom Josipom s kojim je u braku 16 godina. Vezu s njim započela je, kako priča, sa 17 godina, a ubrzo su počeli i živjeti zajedno. Imaju kćerku Rebeku (14). Okolina u početku nije odobravala njihovu vezu zbog razlike u godinama. Ali danas ih svi prihvataju, prenosi Blic.

– Bilo je teških vremena jer je među nama velika razlika u godinama, ali našli smo se. U nekom periodu mog života trebala mi je potpora i neka stalna čvrsta osoba. To sam sve našla u Josipu – ispričala je Sonja.

Kaže kako je suprug zna iznenaditi sa dobrom večerom jer odlično kuva. Od njega je inače i naučila kuvati, jer je udala jako rano i slabo šta je znala sama da napravi.

FOTO: RTL/SCREENSHOT
FOTO: RTL/SCREENSHOT

– Josip me obraduje dobrom večerom, dobrim vicevima, razgovorom – dodala je Sonja.

No pobjeda u šou nije joj toliko bitna, iako bi to voljela. „Večera za 5 na selu“ predstavlja joj kako kaže novi izazov.

– S obzirom na to da je današnja situacija takva kakva jeste, ovih pet, šest dana dođe mi kao neki godišnji odmor – zaključila je.

– Upravnik doma sam postala spontano. Nakon dugo razmišljanja i nekog vida traženja sebe, tu sam se našla. Volim da brinem o starijima, volim komunicirati s njima, volim im pomagati, volim da su veseli, zadovoljni, srećni – kaže Sonja.