Zabava

Nekada olimpijac, a danas rijaliti zvijezda nakon PROMJENE POLA planira da DOBIJE I BEBU

Ameriku trenutno trese novi skandal. Prema navodima tamošnjih tabloida, jedna od članova najpopularnije rijaliti porodice na svijetu, navodno planira da dobije bebu sa svojom dugogodišnjom, 46 godina mlađom partnerkom.

Nekada olimpijac, a danas rijaliti zvijezda nakon PROMJENE POLA planira da DOBIJE I BEBU
FOTO: PROFIMEDIA

Šezdeset-devetogodišnja Kejtlin Džener ipak je negirala takve glasine, dok mnogi misle da ona samo ne želi da otkrije planove kako nešto ne bi pošlo po zlu.

Naime, mediji su pisali da Kejtlin i Sofija Hatčins planiraju bebu koju će im roditi surogat majka, ali je transrodna zvijezda sada to opovrgla, piše Dejli Star.

https://www.instagram.com/p/BuT1oF2HKCd/?utm_source=ig_embed

Kejtlin i Sofija pričale su o bebi i tome da oforme porodicu u poslednjih godinu dana i duže. Kejtlin ima desetoro djece, ali se nikada nije ostvarila kao majka u njihovom odgajanju i vaspitanju, a to joj je velika želja – rekao je tada izvor blizak njima.

Izvor je naglasio i da je Sofija oduvijek sanjala o tome da postane majka, kao i da su njih dvije počele da traže surogat majku koja bi na svijet donjela njihovu bebu.

Ipak, bivši atletičar i rijaliti zvezda Kejtlin Džener opovrgla je ove navode. Njih dvije su se upoznale 2017. godine, a par uopšte nije potvrdio da su u vezi.

Prošle godine Sofija je govorila o njihovom odnosu i izjavila je da njih dvije nisu par, ali da su prijateljice i da su nerazdvojne.

– Ja to ne bih opisala kao romantičnu vezu. Mi smo partnerke u svemu što radimo, nerazdvojne smo, poslovni smo partneri, živimo zajedno, imamo zajedničkog psa, porodicu, život. Ne bih mogla da upotrebim reč “djevojka” i “zabavljanje”. Mi smo partnerke – izjavila je Sofija tada.

Sofija je vršnjakinja Kejtline ćerke Kendal Džener, trenutno najpopularnije djevojke iz porodice Kardašian – Džener.

Sofija je odlučila da promeni pol 2016. godine i navodno ju je na to inspirisala Kejtlin, koja se podvrgla ovoj operaciji nekoliko godina ranije. Sofija je rođena kao Skot, ali je nakon operacije promenila ime.

– Uvijek sam se pitala da li želim da postanem žena. Nisam mnogo o tome razmišljala dok nisam krenula na koledž jer sam tada mogla da pobjegnem od porodice i započnem sa izgradnjom mog identiteta. Koledž mi je dao vremena da se pozabavim pitanjima koja su me uvijek mučila – izjavila je jednom prilikom Sofija.