Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEPREPOZNATLJIVA Prije tri godine proglašena je za ŽENU SA NAJSAVRŠENIJIM TIJELOM, a sada ima šlaufiće

Zabava
Autor:

Foto: Screnshot Instagram

Svojevremeno je Keli Bruk izglasana od strane muške publike za ženu sa najpoželjnijim tijelom na planeti, a ova teorija potkrijepljena je i studijom sa Univerziteta Teksas u okviru koje je ova Britanka proglašena vlasnicom savršene figure.

Te 2016. to je bila praktično revolucija – jer još tada je Keli bila daleko od nametnutih standarda i klasične mršavice, a krasile su je bujne grudi, široki bokovi i poveća zadnjica.

Foto: Profimedia

Ovaj izbor mnogi su pozdravili, jer je predstavljao pomjeranje granica, no sa druge strane bilo je i kritika da Keli ipak ima “više kilograma nego što bi trebalo”.

Bilo kako bilo, Keli je uživala u tome da pokazuje svoje tijelo i atribute, a njena figura, samopouzdanje i širok osmijeh zaista su malo koga ostavljali ravnodušnim.

No, danas stvari stoje drugačije – Keli ipak ima par kilograma više u odnosu na period od prije tri godine, ali ih i dalje ponosno nosi i izgleda zadovoljno u svojoj koži.

Ona je nedavno fotografisana na luksuznoj jahti u Palma de Majorci, gdje trenutno uživa na odmoru sa momkom Džeremijem Parisijem, a vidno je da je atraktivna brineta nabacila stomačić, piše Blic Žena.

– Ja stvarno nisam mršava djevojka i zaista volim hranu. Imam šlaufiće i velike grudi, i ne bih to mijenjala ni za šta. Shvatila sam da se svi malo opustimo kada uđemo u tridesete. Uživaš u životu i svom tijelu – rekla je svojevremno poznata 39-godišnjakinja.

Zanimljivo je da je Brukova nedavno rekla da ipak želi da smrša, iako jeste zadovoljna sobom, prije svega iz zdravstvenih razloga, ali i zbog pritiska okoline. Ona se trenutno bacila na specifičan režim ishrane, a istakla je da planira da ga se pridržava u narednoj godini, te da ne žuri sa rezultatima.

– Znam da sam se rasplakala kad sam vidjela da je neko napisao: “Keli Bruk izgleda kao da je pojela “Keli Bruk”, ili kada bi se ljudi generalno pitali šta mi se desilo. Komentari tipa “Eto, a nekad je bila tako zgodna” su me ubijali u pojam –  rekla je ona nedavno.

Bilo kako bilo – Brukova sjajno izgleda prije svega jer je “stvarna”, obična žena kojoj nisu nepoznate muke sa kilogramima i promjenama na tijelu! Zato, kapa dole, Keli!

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO