Zabava

NEPRISTOJNE PTICE Papige sklonjene iz parka jer su PSOVALE POSJETIOCE

Pet novih papiga u parku divljih životinja Linkolnšajr će privremeno biti sklonjeno s očiju i izvan dometa ušiju javnosti, jer su neprestano psovale posjetioce.

NEPRISTOJNE PTICE Papige sklonjene iz parka jer su PSOVALE POSJETIOCE
FOTO: MOHAMED HOSSAM/EPA

Nepristojne papige stigle su u park divljih životinja u Engleskoj 15. avgusta. Bile su u karantinu u istoj prostoriji i jedna drugoj obogatile repertoar psovki, rekao je menadžer parka.

Stiv Nikols rekao je da je psovanje papiga nasmijavalo radnike, što je, pet sivih afričkih papiga samo poticalo da nastave, prenosi Independent.

Nikols je rekao da je park i prije udomljavao “bezobrazne” papige i da je to “vrlo komično”.

– Slučajno smo udomili pet papiga iste sedmice i sve su provele karantin zajedno, što znači da je jedna prostorija bila puna papiga “poganog” jezika – rekao je Nikols.

– Što više psuju, to se vi više smijete pa ih to motiviše da psuju i dalje.

Papigama nije dugo trebalo da s opscenostima počnu i u parku.

– Doslovno nam je već nakon 20 minuta rečeno da su psovale posjetioce i svakakvi prostakluci su izgovoreni – rekao je Nikols.

Iako su posjetioci vidjeli smiješnu stranu situacije, park je odlučio povući papige iz javnosti jer se bliži vikend i doći će puno djece.

Papige-prostakuše će biti razdvojene i odvojeno smještene s pristojnim papigama, pa se upravi parka se nadaju da će okruženje i njih upristojiti, javlja Hina, a prenosi N1.