Svijet

Nespretni muškarac zbog konja ZAVRŠIO U BOLNICI: Udvarao se ženi, pa ostao BEZ NOSA

Dvadesetpetogodišnjak iz Sankt Peterburga naljutio je konja kojem se približio, kako mediji navode udvarajući se ženi ili kako bi mu dao šargarepu, koji mu se ubrzo osvetio i ostavio ga bez nosa.

Nespretni muškarac zbog konja ZAVRŠIO U BOLNICI: Udvarao se ženi, pa ostao BEZ NOSA
FOTO: MILAN PILIPOVIĆ / RAS SRBIJA

Vasilij je vjerovatno je želio “da se pokaže” pred ženom, koju je vidio na konju u centru Sankt Peterburga i kojoj se udvarao, ali je njegov pokušaj propao, piše Rid Sektor.

Uprkos tome što ga je dama upozoravala da se ne približava konju, jer to može biti opasno, Vasilij, za koga se spekulisalo da je bio pod dejstvom alkohola, nije prezao od namjere da dobije poljubac konja.

Vasilij je međutim poricao da je bio pijan i kaže da je samo želio da životinji da šargarepu, prenosi portal Fontanka.

Životinja je ipak, svakako – odreagovala na njegovo prisustvo, i ugrizla muškarca, koji je zbog povreda morao da bude prebačen u bolnicu.

Kanal “Baza telegram”, objavio je fotografiju na kojoj se vidi u kako je lošem stanju čovjek poslije incidenta, prenosi Blic.

Među komentarima lokalnih policajaca je i onaj u kome se navodi da bi Vasilij “još gore prošao da je dobio recimo udarac kopitom, jer bi to bilo mnogo strašnije od onoga što mu se desilo i što može da riješi estetski hirurg”.