Svijet

NEVJEROVATNO Pronašao je svog psa sa zecom u ustima, a zbog onoga što je uradio SMIJU MU SE SVI

Ponekad stvari nisu onakve kako nam izgledaju u prvi mah, te se desi da iz najbolje namjere upadnemo u veoma neprijatnu situaciju, koja više liči na skeč iz Montipajtonovog letećeg cirkusa, nego na realan događaj. Upravo zbog toga, vlasnik jednog psa, postao je zvijezda interneta i to zbog nestašluka svog ljubimca koji je želio da sakrije.

NEVJEROVATNO Pronašao je svog psa sa zecom u ustima, a zbog onoga što je uradio SMIJU MU SE SVI
FOTO: PROFIMEDIA

David Miler, profesor glume iz Los Anđelesa, našao se na pravim mukama kada je vidio da je njegov pas u zubima drži bijelog zeca, a za koga je znao da pripada djeci njegovih komšija. Kako zeka nije na sebi imao tragove krvi i zuba, već samo blata, baš poput njegovog psa, on je došao na ideju da zeca okupa, te da ga tako nepomičnog, pošto je mislio da se isti pravi mrtav, samo vrati kod komšija. Tu počinje zapelt i epilog dostojan Oskara, koji je opisao u svom statusu na Fejsbuku.

So I woke up My dog is laying on the back patio covered in dirt with a rabbit in his mouth. The rabbit's not bloody,…

Posted by P David Miller on Thursday, November 21, 2019

Kada sam se probudio, moj pas je ležao na tremu u zadnjem dijelu dvorišta, prekriven prljavštinom sa zecom u ustima. Zec nije krvav, samo prljav. Djeca mog susjeda uzgajaju zečeve, odmah sam znao da je njihov. Uzeo sam zeca iz njegovih usta, ušao sa njime unutra, te sam sa njega oprao svu prljavštinu prije nego što moje komšije dođu kući. Bio je ukočen, ali sam čuo da se neke životinje prave mrtve kada se uplaše, međutim, nisam mogao da se sjetim koje. Uzao sam ga i odnio do njihovog dvorišta, te sam ga odložio u jedan od kaveza, nakon čega sam pojurio ka svojoj kući. Nije prošlo ni 30 minuta, čuo sam komšije kako vrište, te sam izašao i pitao ih šta se dešava. Rekli su mi da im je zec preminuo prije tri dana, da su ga sahranili, a da su ga danas našli u jednom od kaveza – napisao je on u statusu koji je podijeljen u više od 70 hiljada puta.

U komentarima ispod posta njegovi prijatelji nisu mogli da predstanu da se smiju i šale na njegov račun, a post je velikom brzinom obišao čitav svijet.

(Blic)