Zabava

NI NOVCA NE MANJKA Dara Bubamara se ne odvaja od 21 godinu mlađeg, momka uselila u svoj stan

Pjevačica Dara Bubamara svoju sreću našla je pored mladog biznismena Tonija, a razlika u godinama od gotovo dvije i po decenije njoj ne predstavlja problem ni prepreku.

NI NOVCA NE MANJKA Dara Bubamara se ne odvaja od 21 godinu mlađeg, momka uselila u svoj stan
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Nasmijana je i zaljubljena, a kako saznaje Blic, dečko se već gotovo uselio u njen dom u Beogradu.

– Odnedavno kad god da je Dara u stanu u Beogradu s njom je i Toni. Ne razdvajaju se uopšte, uselila ga je u svoj dom. Ljudi ih tako nekad čudno zagledaju i komentarišu, vidi se ta razlika u godinama, ali, pravo da vam kažem, meni djeluje da oni uživaju. Stalno se smiju, raspoloženi su i veseli, kao tinejdžeri. Očigledno da Bubamari prija ljubav i pažnja, Toni umije s njom. Ona ima stan i u Novom Sadu, i tamo borave zajedno, u neku ruku, uprkos godinama, ta veza djeluje ozbiljno – kaže naš dobroupućeni izvor i dodaje:

FOTO: DARA BUBAMARA/INSTAGRAM SCREENSHOT
FOTO: DARA BUBAMARA/INSTAGRAM SCREENSHOT

– Darina zgrada u Beogradu nalazi se u jednom elitnom djelu gdje se sjatilo dosta poznatih. Očigledno da njoj ne predstavlja problem da ih vide zajedno, opušteno se šetkaju. Mada, parkiraju se tu odmah kod zgrade, često dođu jednim autom. Po mlađanom Toniju se vidi da je iz imućne porodice, a pjevačici to mora da laska čim se od njega ne razdvaja.