Zabava

"NIJE BILO KAKO SMO ZAMIŠLJALI, IMAO JE TREMU" Dok se fudbaleru žena porađala u Beogradu, on bio u Francuskoj

Manekenka Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, porodila se i na svijet donijela njihovo drugo dijete.

"NIJE BILO KAKO SMO ZAMIŠLJALI, IMAO JE TREMU" Dok se fudbaleru žena porađala u Beogradu, on bio u Francuskoj
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Ona se, kako je i planirala, porodila u Beogradu, a sportista nije prisustvovao porođaju iako je to bila želja oboje. On je već juče bio dio postave Remsa, gdje je branio zbog čega je u trenutku rođenja sina bio u karantinu.

– Ana je očekivala da će se poroditi ranije, te da će Peđa biti tu zbog obaveza oko reprezentacije. Međutim, kako porođaj nije krenuo kako su zamišljali, Rajković je morao da se vrati za Francusku zbog obaveza u klubu. Plan je bio da se Ana, kao i prvi put, porodi u Beogradu, i ona je u srpskoj prestonici bila još od osmog mjeseca trudnoće. Ona i beba se osjećaju dobro i porođaj je prošao u najboljem redu. Mališanu su unaprijed dali ime, tako da je bilo poznato da će se zvati Tadija – kaže izvor blizak paru i dodaje:

– Slavilo se čitavo noć kako u domu Aninih roditelja, tako i kod Rajkovića. Peđa je zbog utakimce koja se igra za vikend ipak morao da nazdravi bez velike pompe. Presrećan je i jedva čeka da vidi sina. On stiže u Srbiju najvjerovatnije danas.

Čestitke pljušte sa svih strana, a srpski golman odmah je javno podijelio svoju sreću, kao i fotografiju supruge i sina iz porodilišta.

– Hvala ti, živote, na još jednom prelijepom anđelu. Volim vas – poručio je Predrag.

Ana i Predrag su u julu prošle godine dobili starijeg sina Relju, a ona za Blic kaže da je i ovaj porođaj prošao u najboljem redu, baš kao i prvi put kada se porađala.

View this post on Instagram

✨🖇

A post shared by 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) on

– Porođaj je protekao stvarno savršeno. Bukvalno sam se porodila za sat vremena. Pukao mi je vodenjak dok sam bila kod kuće, odmah sam krenula u porodilište i sat vremena nakon što sam ušla u bolnicu sam se porodila. Stvarno sam imala nevjerovatno sreće. Peđa je, nažalost, bio u karantinu s obzirom na to da je juče igrao utakmicu. Ja sam mu samo javila da idem na porođaj jer je bilo pola 12 uveče. Kada sam mu javila da sam se porodila, bio je šokiran jer je sve išlo mnogo brže nego prvi put – kaže Ana i dodaje:

– Bili smo sve vrijeme na telefonu imao je baš tremu, ali kako je sve bilo brzo, opustio se. Tata je uspeo malo sa drugarima da proslavi u karantinu i nadamo se da će uspjeti da dođe već koliko danas.