Zabava

OTKRILA I IME NOVOG NASLJEDNIKA Žena srpskog fudbalera broji sitno do dolaska sina

Golman Srbije i francuskog Remsa kaže da od poslovnih obaveza zavisi da li će moći da bude u Beogradu kada se njegova supruga bude porađala, a ona je već nekoliko dana probila termin.

OTKRILA I IME NOVOG NASLJEDNIKA Žena srpskog fudbalera broji sitno do dolaska sina
FOTO: ANA RAJKOVIĆ/SCREENSHOT INSTAGRAM

Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana, svakog trenutka bi mogla da krene put porodilišta, a kako kaže, srce joj je puno što će se poroditi u Beogradu, gdje je na svijet donijela i prvenca Relju. Njena sreća bila bi potpuna kada bi i Peđa stigao na porođaj.

– Ne plašim se porođaja. Imala sam sreće što se tiče prvog porođaja. Tako da se nadam da će i drugi put lako i fino proći. Onda mi je želja da svu porodicu i prijatelje okupim i da napravim prelijepu žurku i da to proslavimo – kaže za Blic Ana Rajković, dok se njen suprug Predrag nadovezuje:

– Ona je lavica. Ona se ne plaši ničega. Nema tremu kada je porođaj u pitanju.

Predrag otkriva da bi mu bilo veliko zadovoljstvo da na dan porođaja bude u Beogradu.

– Ko zna. Volio bih da budem u Beogradu tog dana kada se bude Ana porađala. Međutim, to ne zavisi od mene. Zavisi da li je tog dana utakmica ili ne. Možda se desi i reprezentacija igra, tako da ne znam još kako će se sve razvijati. Ali svakako bih volio da budem tu s njom – kaže ushićeno sportista.

Ova šarmantna dama je tokom posljednjih mjeseci bila aktivna i najviše vremena provodila igrajući se sa sinom Reljom.

– Ništa mi nije teško. Posljednjih mjesec dana najlakše padnosim trudnoću. Ja sam od onih žena koje imaju probleme na početku trudnoće. Posljednjih mjesec dva mi brzo priđe, uvijek ih provedem sa prodicom i prijateljima i ne osjetim – kaže Ana, koja je prije toga sa sinom i suprugom bila u Francuskoj, ali je maštala da se porodi u Beogradu.

– Imala sam tu privilegiju da odmah kada sam došla iz Francuske budem sa porodicom, dok je Peđa morao zbog poslovnih obaveza u karantin. Srećna sam što sam sada ovdje. Bila mi je velika želja da se porodim kao i sa Reljom u rodnom gradu. Neizmjerno sam srećna što mi se ta želja ostvarila – priča zadovoljno Ana.

Prema riječima sportiste, svaki dan proveden sa porodicom je dragocijen.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Uvijek je lijepo doći u Beograd i biti s porodicom i prijateljima. Kada god mogu ja iskoristim da najlepše trenutke provedem sa prodicom – kaže on.

Prema riječima srećnih roditelja, već odavno znaju kako će se zvati drugi sin.

– Moja želja je bila da se drugi sin zove Tadija, s obzirom na to da je Relji ime dao Peđa, ja sam birala za drugog sina, tako da smo odmah odlučili. Beba ima ime odavno – kaže kroz smijeh Ana.

Relja je već ljubomoran

Svaki trenutak sa Reljom za porodicu Rajković je neprocjenjiv. Međutim, mali mezimac već pokazuje ljubomoru, što otkriva Ana.

– Malo je ljubomoran, a to primećujem kada mazim stomak, on dođe i stavi glavu na njega i pokazuje mi da treba njega da mazim. Ali se nadamo da će biti dobar bata – kaže Ana, dok se Predrag nadovezuje:

– Kada god ga vidim, kada mi se nasmije, jednostavno odmah postajem slab na njega. Teško da mogu da se naljutim na Relju. On budi najljepša osjećanja u meni.