Kultura

"NIJE ISTINA DA JE NE VOLIM" Sara Džesika Parker odgovorila zašto nema Samante u novoj sezoni (VIDEO)

Najava još jedne sezone serije „Seks i grad“ izazvala je uzbuđenje među obožavateljima, ali i mnoge razočarala jer se u novim epizodama neće pojaviti jedan od glavnih likova, Samanta Džons.

"NIJE ISTINA DA JE NE VOLIM" Sara Džesika Parker odgovorila zašto nema Samante u novoj sezoni (VIDEO)
FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/SEXANDTHECITY_LIFE

Sara Džesika Parker objavila je tizer na svom Instagram profilu, a brojni fanovi su u komentarima pisali da serija neće biti ista bez Kim Katral koja je glumila lik Samante, prenosi Azra.

Odgovarajući na komentare, Sara je rekla da postoji jednostavan razlog za Kiminu odsutnost – ona “nije potrebna” za novu sezonu.

S obzirom na to da su već prije postojale glasine da se Sara i Kim ne slažu, mnogi misle da je upravo to razlog zašto Kim nema u novoj sezoni.

Pročitajte još

– Drago mi je što se vraćate, ali nedostajat će mi Kim, odnosno Samanta – napisao je jedan obožavatelj.

Sara je na to odgovorila:

– I nama će. Tako smo je voljeli. Uvijek će biti tu. I mi smo tako uzbuđeni – napisala je Sara odgovarajući na još jedan komentar.

Jedan fan je napisao da je možda neslaganje između dvije glumice razlog zašto se neće pojaviti Kim.

– Ne. Nije istina da je ne volim. Nikad to nisam rekla. Nikad. Samanta nije dio ove priče. Ali ona će uvijek biti dio nas. Bez obzira gdje smo i što radimo -odgovorila je Sara.

Nova sezona će pratiti Keri (Saru Džesiku Parker), Mirandu (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) u njihovim 50-im godinama.

Snimanje bi trebalo početi u Njujorku krajem proljeća.