Hronika

"NIJE IZBODEN, PREMINUO JE U SNU" Prijatelji "srpskog ratnika" demantovali navode o nasilnoj smrti

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom “Srpski ratnik”, za kojeg su pojedini američki mediji prenjeli da je izboden, nije preminuo od posljedica ranjavanja već, kako kažu njegovi prijatelji, od srčanog udara.

"NIJE IZBODEN, PREMINUO JE U SNU" Prijatelji "srpskog ratnika" demantovali navode o nasilnoj smrti
Foto: Facebook

Pojedini američki mediji prenjeli su juče da je Perkić izboden. Portal Amarketnjuz prenio je ovu vijest uz potresne objave kojim su se mnogobrojni prijatelji MMA borca oprostili od njega na društvenim mrežama.

Međutim, kako za Blic kažu prijatelji porodice, Perkić nije preminuo od posljedica ranjavanja nožem, već od infarkta.

Saša je preminuo od posljedica masivnog srčanog udara dok je spavao. Nikakvog ranjavanja, niti bilo šta sličnog i konfliktnog nije bilo – tvrdi za Blic Jelena Aleksić, prijateljica pokojnog Perkića i njegove supruge Natalije.

Ona kaže da su informacije o tome da je Perkić ubijen veoma potresle Perkićevu porodicu, suprugu Nataliju i njegovo dvoje djece.

Redakcija Blica uspjela je da stupi u kontakt sa bratom preminulog Perkića, koji je takođe demantovao navode američkih medija da je Saša izboden. S tim što on nije želio da precizira kako je preminuo njegov brat.