Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NIJE SRAMOTA PLAKATI” Ceca progovorila o dugo čuvanim PORODIČNIM TAJNAMA

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Folk zvijezda Ceca Ražnatović izuzetno je ponosna na svoje nasljednike Veljka i Anastasiju, koje se čitavog života trudila da izvede na pravi put i u tome uspjela.

Veljko je nedavno donio srećne vijesti u porodicu, kada je saopštio da je njegova vjerenica Bogdana Rodić u drugom stanju, a svadba je zakazana za 24. novembar.

Ceca je gostujući u emisiji “Magazin IN” otkrila da je ponosna zbog toga u kakvog mladića je Veljko izrastao i podijelila neke detalje iz privatnog života o kojima do sada nije govorila.

– Moja djeca su rasla bez oca. Ja sam im bila i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam djevojčicu. Ja ću joj biti model, ali kada je dječak u pitanju, bitno je da ne napravim kmezavog muškarca. Odrastao je sa ženama. Ja sam mu govorila: ‘Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bijes, nego da budeš isfrustriran’. I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo – ispričala je Ceca u pomenutoj emisiji.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO