Zabava

NIJE VIDJELA DRUGI IZLAZ Pjevačica prošla kroz pakao, pa slučaj PRIJAVILA POLICIJI

Pjevačica Nina Badrić proživela je pravu dramu kada ju je jedan od fanova uhodio ispred stana u kojem živi u Zagrebu, zbog čega je morala da se obrati policiji, pišu hrvatski mediji.

NIJE VIDJELA DRUGI IZLAZ Pjevačica prošla kroz pakao, pa slučaj PRIJAVILA POLICIJI
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Pjevačica je, kako piše Slobodna Dalmacija odlučila da prijavi nepoznatog muškarca jer ju je učestalo uznemiravao jer je navodno želio sa njom da ostvari prisniji odnos, prenosi Blic.

S obzirom na to da Badrićeva nije željela da ima bilo šta sa njim, morala je da se obrati policiji. Cijeli slučaj je prvo završio na splitskom Opštinskom državnom tužilaštvu, ali je kasnije sve prebačeno na isto tužilaštvo u Zagrebu, s obzirom da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud i državni tužilac su mu radi uhođenja, po članu 98. Zakona o kaznenom postupku, izrekli mjere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Kako navode pojedini hrvatski mediji, ovo nije prvi put da je Nina Badrić bila žrtva uhođenja.

Organizatori gala božićnog koncerta u Bjelovaru 2012. godine, pozvali su policiju uočivši obožavaoca koji je pratio više od godine dana. Isto se dogodilo u Splitu, kada je jedan od obožavatelja pokušao da upadne na scenu i prođe kroz obezbjeđenje. Ubrzo se ispostavilo da je riječ o muškarcu iz Užica. Gde god se ona pojaviljivala bio je i on, od koncerata do večernjih događaja.

Prihvati notifikacije