Gradovi

Iz uniforme u dres: Policijski službenici u humanitarnoj akciji za kolegu (FOTO)

Policijski službenici Policijske stanice Modriča i Staničnog odjeljenja policije Vukosavlje su tokom jula organizovali četiri humanitarne utakmice za kolegu Vasu Okolić kojem je početkom juna ove godine dijagnostifikovan rak debelog crijeva.

Iz uniforme u dres: Policijski službenici u humanitarnoj akciji za kolegu (FOTO)
FOTO: MUP RS

 Odmah po saznanju za bolest kolege, policijski službenici završavši sve poslovne obaveze sa jačom željom od umora, organizovali su četiri prijateljske utakmice na području Modriče, Vukosavlja i Doboja, sa nadom da će sva prikupljena novčana sredstva pomoći njemu i njegovoj porodici.

 – Navedenu humanitarnu aktivnost policijskih službenika oberučke su prihvatili fudbalski klubovi „Sloga“ iz Dugog Polja, „Posavina“ iz Miloševca,, „Polet“ iz Podnovlja i “Vučijak“ iz Gnionice, opština Vukosavlje i brojni građani kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.  Tokom četvorodnevne humanitarne akcije prikupljeno je više od 9.500 KM i sav novac je uručen porodici Okolić – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

 Svi učesnici turnira su nesebično ostavili srce na terenu u nadi da će Vaso pobijediti ovu bolest i da će se brzo vratiti kući, te da će kroz svoje mjesto opet proći u plavoj uniformi.

Prihvati notifikacije