Politika

"NIJEDAN CILJ NIJE BITNIJI OD ZDRAVLJA" Crnadak poručio da će PDP poštovati SVE PREPORUKE

Glavni izborni štab PDP zatražio od svih gradskih i opštinskih odbora PDP da se, u preostalih 25 dana kampanje, svi kontakti sa biračima održavaju strogo vodeći računa o zdravlju građana i svim zdravstvenim preporukama po pitanju zaštite od virusa korona.

"NIJEDAN CILJ NIJE BITNIJI OD ZDRAVLJA" Crnadak poručio da će PDP poštovati SVE PREPORUKE
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Poručio je ovo šef Glavnog izbornog štaba PDP, Igor Crnadak, dodajući da „nijedan izborni cilj ne može biti važniji od zdravlja i života građana“.

– PDP  je u potpunosti zadovoljan sprovedenim aktivnostima i načinom sprovođenja istih u prvih pet dana kampanje, dok su dvije glavne karakteristike dosadašnjeg dijela kampanje bile raspad koalicije SNSD-DNS i uporno kršenje zdravstvenih propisa od strane SNSD – poručio je Crnadak, saopšteno je iz PDP.

On se osvrnuo i na današnji događaj iz Višegrada.

– Današnje ponašanje predsjednika SNSD direktno je u suprotnosti  i sa jutrošnjim polusatnim nastupom Igora Radojičića, potpredsjednika SNSD i dosadašnjeg gradonačelnika Banjaluke, u kojem je govorio o ozbiljnosti situacije sa koronom, potrebi pridržavanja svih preporuka i obavezi da se zdravlje građana stavi ispred stranačkih interesa – kaže Crnadak.

Dodajući da funkcioneri ovakvin nastupima direktno dovode ljude u opasnost širom Republike Srpske.