Zabava

Nikolija Jovanović otvorila dušu o ocu “Nije bio srećan što sam pjevačica“

Nikolija Jovanović nikada nije željela da gradi ime na slavu svoje majke Vesne Zmijanac, međutim jednom prilikom je iskoristila što je kćerka poznate pjevačice.

Nikolija Jovanović pozira
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Naime, iako nije voljela da se poziva na majku u par navrata je upravo zbog toga uspjela da uđe na određena mjesta.

 U trenutku kada nisam mogla da uđem u klub pa sam rekla ko mi je mama, pa su me pustili u klub. Exit je bio i imala sam vip i zaboravila sam i nisam prošla na šarm i stvarno sam izbjegavala nisam to voljela da se pozivam na mamu i kažem: „Moja mama je Vesna Zmijanac“, i nije mi vjerovao dok mu nisam pokazala sliku– ispričala je pjevačica.

Nikolija je otkrila i kako je počela da se bavi pjevanjem.

Pročitajte još

– Htjela sam da oformim bend sa 13 godina, tada je hevi metal bio na tapetu. Hip hop je moja uvijek bila ljubav, ali imala sam razne faze, sve što nije bilo mejnstrim. Onda je počeo da mi se sviđa raskalašan život i onda sam zavoljela i mejnstrim- iskrena je Jovanovićeva, prenosi Grand.

Ona je  je uprkos studijama odlučila da je pjevanje njen poziv.

– U studentskim danima društvo me je čulo i natjeralo da uđem u studio sa tuđim pjesmama i počela da nastupam po grčkim klubovima i tako se rodila ta ljubav. Tata uopšte nije bio srećan, mislio je da sam skrenula sa pravog puta, ali ja ne mislim tako. Svi treba da radimo ono što osjećam– rekla je za Extra Fm.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu