Zabava

NINA IM JE SVE NA SVIJETU Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili kćerkin rođendan

Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić priredio je iznenađenje kćerki za njen osmi rođendan, a dekoracija i torta bile su inspirisane princezom Jasmin iz crtanog filma “Aladin”.

NINA IM JE SVE NA SVIJETU Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili kćerkin rođendan
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Kada su prije osam godina postali roditelji, bračnom paru Jeleni Tomašević i Ivanu Bosiljčiću ispunjena je najveća želja. Svi slobodan trenutak provode sa mezimicom Ninom i sve čine kako bi ona imala bezbrižno i sretno djetinjstvo. Zato su odlučili da joj prirede iznenađenje za osmi rođendan i u jednoj beogradskoj igraonici naprave slavlje koje će njihova mezimica dugo pamititi. S obzirom na to da joj je crtani film “Aladin” jedan od omiljenih, a princeza Jasmin neko koga Nina voli, tata i mama su željeli da sve bude inspirisano ovim crtanim likom.

Vrijeme je proletjelo i ne mogu da vjerujem da je Nina već napunila osam godina. Srećna sam što je razdragana, zdrava i srećna djevojčica – kaže za Blic Jelena Tomašević.

Kako je Nina već školarac, ona je željela da joj na rođendanu budu i drugari iz škole, pa je slavlje moralo da bude priređeno u igraonici.

– Nina je Jeleni i Ivanu sve na svijetu. Ne žele da je razmaze, ali pomno osluškuju sve njene potrebe i doziraju želje. Svaki trenutak sa njom provode u prirodi i pričaju što više, kako bi ona izrasla u jednu skromnu djevojčicu punu poštovanja i ljubavi. Tako joj i biraju sadržaj koji će gledati na TV-u. Nina voli Diznijeve crtaće, pa redovno joj Ivan i Jelena kada su na nekom putovanju donesu lutku sa likom Jasmin ili neku drugu igračku koja je vezana za ovaj crtani film. Zato je i bilo logično da rođendan bude u tom stilu – kaže izvor.

I sama Jelena je potvrdila da joj je Jasmin omiljeni Ninin lik, pa otkrila kako je bilo na rođendanu.

– Nina je uživala sa svojim drugarima i drugaricama i proslavila svoj najradosniji dan. Baš je bila radosna i nije skidala osmijeh sa lica – istakla je Jelena.

Kako se Ivan prije nekoliko mjeseci vratio iz Rusije i počeo da snima “Urgentni centar”, Jelena ne krije da se raduje što je porodica ponovo u punom sastavu.

– Ivan se vratio iz Rusije, završio je svoje projekte i Nina i ja sada uživamo sa njim – rekla je ranije Jelena, koja sada sa suprugom dijeli domaće zadatke svoje nasljednice.

– Redovno idemo na roditeljske sastanke, radimo zajedno domaće zadatke, a ono što sam primijetila jeste da mi matematika i dalje najteže pada – uz osmeh priznaje Jelena.

Bračni par Bosiljčić ima jasnu sliku o vaspitanju svog djeteta.

– Dobra organizacija u ovom haotičnom vremenu je već podvig. A ispoštovati tu organizaciju je podvig na kvadrat. Odmah smo se usaglasili oko Nininog vaspitanja. Vezivanje za kompjuter i zavisnost od interneta, tek će se vidjeti koliko je to štetna stvar. Uspijevamo u tome da je ne poštedimo, već zaštitimo od toga – rekao je ranije Ivan, a Jelena se nadovezala.

– U stvari, suština je da se priča sa djetetom. Mi, odrasli često ne shvatamo koliko su oni pametni i oni su u nekim momentima intuitivno pametniji od nas.

Prihvati notifikacije