Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NISMO ČULI PUCANJ” Stanari zgrade u kojoj se ubio bivši fudbaler kažu da su ga uvijek VIĐALI SA DJEVOJKOM

Hronika
Autor:

Foto: miljanmrdakovic/Instagram/Screenshot

Sretao sam ga sa djevojkom nekoliko puta, ali ne znam da li je živio ovdje, kaže jedan od stanara zgrade na Zvezdari u kojoj je sinoć, pred djevojkom pevačicom Ivanom Stanić, izvršio samoubistvo bivši fudbaler i reprezentativac Srbije Miljan Mrdaković.

On se ubio hicem iz pištolja nakon što je djevojci rekao da “ne može više”.

Njegove komšije kažu da nisu čule nikakav pucanj, vidjeli su samo vozila Hitne pomoći i policije.

– Nisam čuo ništa, da nisam vidio vijest ne bih ni znao o kome se radi, niti da je bio fudbaler. Sretao sam ga sa djevojom nekoliko puta, ne znam ni da li je živio ovde – kaže za Blic jedan od stanara zgrade u Preševskoj ulici na Zvezdari.

I ostali stanari zgrade tvrde da sinoć nisu čuli pucanj, a da su shvatili da se nešto strašno dogodilo tek kada je na lice mjesta stigla policija i hitna pomoć, a da su iz vijesti saznali da je preminuli muškarac bio sportista.

Policija je u stanu zatekla tijelo poznatog fudbalera sa prostrijelom ranom na glavi.

Navodno je u poslednje vrijeme imao i psihičke probleme.

Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Poslije prvih koraka u Radničkom, proveo je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht.

Tokom karijere je nosio dres desetak klubova, a tri puta se vraćao u OFK Beograd, gdje je i završio karijeru 2017. godine.

Bio je član Genta, Salcburga, Metalista iz Harkova, Gimaraisa, Makabija iz Tel Aviva, Šandonga, Apolona, Etnikosa, AEK, Enosisa, Levadijakosa, Vojvodine i Rada.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO