Zabava

NIŠTA OD POMIRENJA SANJE I VESNE Novi potez voditeljki definitivno stavio tačku na njihovo prijateljstvo

Vesna Dedić i Sanja Marinković nedavno su priznale da su prekinule višegodišnje prijateljstvo, što je u javnosti odjeknulo kao bomba, a sada su se odlučile na korak koji pokazuje da povratka na staro - nema.

NIŠTA OD POMIRENJA SANJE I VESNE Novi potez voditeljki definitivno stavio tačku na njihovo prijateljstvo
FOTO: P. DEDIJER/RAS SRBIJA

Njih dvije su se, naime, otpratile sa društvene mreže Instagram, što je jasan pokazatelj da o pomirenju nema ni govora.

– Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da “spasu” prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dvije više nisu dobre, svjedoči i činjenica da ih mjesecima nismo vidjeli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povrijedila Vesnu – istakao je izvor blizak voditeljkama prošle nedjelje za Blic.

– Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nemam dužnost da javnosti objašnjavam sve svoje postupke. Međutim, pošto je poslije afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj – potvrdila nam je tada Dedićeva.

– Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama mijenjaju, tako se i dinamika naših odnosa promijenila – bilo je sve što je Sanja rekla tom prilikom.

Prihvati notifikacije