Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NISTE VIDJELI LIGNJU, STOKO NEODGOJENA” Porodica iz BiH požalila se na NEPRIJATNOSTI na hrvatskom primorju

Društvo
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/ RAS Srbija

Ljetovanje ne mora uvijek biti sinonim za odmor i ugođaj, pa se tako redakciji DEPO portala obratio čitalac koji je javno želio podijeliti iskustvo koje je doživio prije nekoliko dana na Jadranu.

Kako je ispričao, sa svojom suprugom i još dva bračna para sa kojima su ljetovali u Mimicama, malom mjestu pored Omiša, odlučili su otići na ručak u restoran za koji se zna da je nešto skuplji, ali je i “na glasu”. Ali ono što su tamo doživjeli, blago rečeno, bilo je izuzetno neugodno iskustvo.

Foto: Screenshot

Nakon što su dugo čekali da ih konobar posluži, on se konačno pojavio, ali je bio izrazito neljubazan pa su tako i naručenu hranu čekali jako dugo.

Nezadovoljne lošom uslugom, razočarani gosti restorana napisale su recenziju na Gugl servisu i dale lošu ocjenu restoranu prvenstveno zbog loše usluge. A onda je vlasnik opalio paljbu na račun gostiju iz BiH.

Foto: Screenshot

Iznervirani, a očito i vrlo neljubazni vlasnik restorana iznapadao je gošće verbalno, poručujući gostima iz BiH da su “neodgojena stoka bosanska”, da naručuju “jela za koja nikad čuli nisu”, da u restoran dolaze “kao stado”, da su “smeće bosansko nekulturno” koje “zviždi za konobarima”…    Nakon izvjesnog vremena on je pobrisao svoje komentare, međutim čitalac portala Depo uspio je sačuvati nekoliko njih.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO