Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NJEGOVA MAJKA NIJE DOBRO” Rodno mjesto Duška Tošića bruji o skandalu sa Jelenom i Ognjenom

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/karleusastar

Nakon što su u javnost procurile informacije o sukobu Jelene Karleuše i Duška Tošića, a sve zbog njegovog mlađeg kolege ekipa Blica uputila se u rodno mjesto fudbalera.

Iako čitavo selo Orlovat kod Zrenjanina bruji o fotografijama koje su se pojavile u javnosti, a za koje Jelena tvrdi da su fotomontaža, pjevačicina svekrva o tome ne priča sa susjedima.

U porodici Tošić trenutno je vanredno stanje. Duškova majka Nikoleta ne izlazi iz kuće, a juče su joj se u domu pridružili kćerka Kata i zet Saša. Prema riječima komšija, koji dolaze na kafu kod Duškova majke, oni su joj najveća podrška u ovom trenutku.

Porodica Tošić nije bila raspoložena da daje izjave za medije, a komšije koje su izašle iz kuće rekle su da su svi pod stresom zbog svega što se događa.

– Čitav dan se trese i nije joj dobro. Zatvorila se i ne želi da izlazi napolje. Ne želi da daje nikakve izjave – rekao je komšija koji živi prekoputa kuće u kojoj je Duško Tošić nekada živio, a u kojoj danas boravi njegova majka.

Inače, mještani ovog sela upućeni su u to šta se proteklih dana događa, ali smatraju da je to Duškova i Jelenina privatna stvar i da ne bi bilo primjereno da oni to komentarišu, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO