Zabava

Noć u hotelu plaćaju oko 2.000 KM: Katarina Grujić častila muža putovanjem u Dubai, potrošiće pravo bogatstvo

Pjevačica Katarina Grujić riješila je da iznenadi muža Marka Gobeljića putovanjem u Dubai.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/RINGIER

Kaća je odlučila da iznenadi Gobelju odmorom u Dubaiju. Sama je našla aranžman, uplatila i samo obavijestila muža da spakuje kofere! Marko se iznenadio, ali se nije bunio, već je odmah pristao da “skoknu” u Dubai. Kaća je pravo sa nastupa u Crnoj Gori otišla na aerodrom, gdje ju je sa koferima čekao Marko. Zbog poslovnih obaveza njih dvoje će na odmoru biti samo četiri dana – priča dobro obaviješten izvor blizak njima i otkriva koliko će pjevačicu sve to koštati.

– Kaća mi je rekla da je izabrala hotel u kome noćenje košta 1.000 evra. Znači, samo za hotel potrošiće 4.000 evra, a da ne pričam koliko mi je rekla da će spiskati na šoping.

– Dok su Kaća i Marko u Dubaiju, o Katji će brinuti dadilja, koju su nedavno zaposlili. Sve vrijeme su na vezi sa njom – priča izvor i otkriva ko popularnom paru pravi društvo na odmoru:

– U istom hotelu je i njihova kuma Andreana Čekić, s kojom je Kaća veoma bliska. Njih dvije su se dogovorile da posljednji dan odmora provedu u šopingu i da sve pare koje su zaradile na poslednjoj tezgi spiskaju na krpice.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije