Zabava

NOVA DJEVOJKA DARKA LAZIĆA Neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu i mlađa je od njega osam godina (FOTO)

Pjevač Darko Lazić nije dugo samovao nakon što ga je prije četiri mjeseca ostavila vjerenica Marina Gagić.

NOVA DJEVOJKA DARKA LAZIĆA Neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu i mlađa je od njega osam godina (FOTO)
FOTO: DARKOLAZICOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

On je odnedavno u vezi sa pjevačicom Barbarom Bobak (22), koja se pojavila i u jednoj emisiji ovogodišnjeg takmičenja za “Zvezde Granda”.

Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako izvor blizak Laziću navodi, ona i pjevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pjevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vrijeme pjevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta vjeridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila.

Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vrijeme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi, piše Kurir.

Inače, u medijima se prije izvjesnog vremena pojavila vijest da jedna neafirmisana pjevačica već nekoliko godina pokušava na svaki način da se približi Laziću i da želi po svaku cijenu da bude sa njim i da mu rodi dijete, pa mnogi smatraju da je Barbara ta pjevačica i da je u svojoj namjeri i uspjela. Inače, Barbara Bobak se pojavila i u takmičenju za “Zvezde Granda”, gdje je konkurisala za direktni prolazak u četvrti krug. Ona je bila Milijev kandidat, ali nije naišla na blagonaklone komentare žirija, koji nisu bili oduševljeni njenim pjevanjem.

– Isfolirano si pjevala – rekla joj je Snežana, dok je Saša bio rječitiji.

– Teško da možeš sa ovakvim pjevanjem i komentarima da dođeš do četvrtog kruga, to bi bio veliki zalogaj. Ja mislim da bi ti trebalo da kreneš od sljedeće sezone od prvog kruga, tako da te sada ne puštam – rekao joj je Saša.

Darko Lazić nije bio srećan kad je čuo zbog čega je pozvan.

– Ja sam u inostranstvu, nemam komentar na to. Danas je ona, sutra će biti neka druga. Imam važnija posla – rekao je Lazić za pomenut medij, dok pjevačica, koja neodoljivo podsjeća na Marinu Gagić, nije odgovarala na poruke.

Prihvati notifikacije