Zabava

NOVA GREŠKA U "SENKAMA" Društvene mreže se USIJALE zbog ove stvari (FOTO)

Serija “Senke nad Balkanom” bilježi sve veću popularnost, a o ovom projektu Dragana Bjelogrlića ne prestaje da se priča. Nakon što su mnogi primjetili antenu koja se vidi u jednom od kadrova, na društvenim mrežama se povela polemika o još jednoj greški u seriji.

NOVA GREŠKA U "SENKAMA" Društvene mreže se USIJALE zbog ove stvari (FOTO)
FOTO: SAVA RADOVANOVIĆ/TANJUG

Naime, obožavatelji “Senki” primjetili su da su se u kadru sa Leonom Paraminski, koja tumači lik Marije Oršić, pojavila dva automobila koja nikako nisu smjela da se pojave u ovim kadrovima.

U seriji je prikazana 1934. godina, pa je jasno zbog čega bi ovako nešto bilo nemoguće.

Evidentno je da ko radi, taj i griješi, dok se o uzbudljivoj radnji aktuelne sezone i performansu glumaca ipak govori mnogo više nego o greškama.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla prva sezona, u nastavku gledamo glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sljedeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zavjeru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos. Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Manjifiko.

Ekipi popularne serije se ove sezone priključila i glumica Vesna Trivalić, koja je povratak na TV ekrane imala nedavno upravo u seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”. U seriji, inače, mladog Tita igra Miloš Biković.

– Drago mi je što ponovo radim sa Draganom Bjelogrlićem. Naša saradnja bila je kratka u ovom projektu, ali, vidjećemo, ako bude nastavka i Tita kao jednog od glavnih junaka, onda ću moći više da vam kažem – rekao je ranije Miloš Biković.

(Blic)