Magazin

Novac će im padati s neba: Najbolji ruski astrolog kaže da će ova dva znaka u martu PLIVATI U PARAMA

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će dva znaka Zodijaka u martu imati sreće više od svih ostalih, kada je riječ o finansijama i novcu.

Vjerovanje u horoskop
FOTO: FREEPIK

Naime, on ističe da će materijalni aspekt njihovog života biti veoma izražen, i to u pozitivnom smislu, tokom prvog mjeseca proljeća, te da mogu da očekuju neočekivane dobitke.

Ovan

Svaki posao kog se lati ovaj znak horoskopa urodiće plodom i donijeće odlične rezultate.

U martu će vam u ruke “pasti” veliki novac, a najvjerovatnije će izvor biti neko drugi, odnosno nećete ga sami zaraditi.

To može da bude vraćanje neočekivanog duga, nasljedstvo od dalekih rođaka, dobitak na lutriji, skup poklon ili nešto tog tipa.

Pročitajte još

Strijelac

Strijelac će moći da unovči svoj hobi i dobiće priliku da ga pretvori u pravi, unosan posao. Ovo bi za vas mogao da bude posao iz snova, koji će vam donijeti bolju zaradu, ali i više radosti.

Strijelčevi koji su izrazito vrijedni i već povrijeđuju veće količine novca, u martu imaju priliku da nagomilaju pravo bogatstvo.

Zato iskoristite svaku priliku i uspostavljajte važna poznanstva – sve ovo će vam se isplatiti, piše portal “Kirov”.

Ribe

Tamara Globa, još jedan poznati ruski astrolog, inače bivša supruga Pavela Globe, navela je da će u martu mjesecu Ribe imati najviše sreće u sveukupnom smislu.

Pratiće ih visok nivo energije, imaće mnogo samopouzdanja i zvijezde im otvaraju sve puteve, piše Žena Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije