Kultura

Novac od ulaznica ide Crvenom krstu: Prvenstvo u modernim plesovima okupilo više od 1.000 takmičara

U Palama je danas počelo dvodnevno prvenstvo BiH u modernim plesovima, a svoje umijeće pokazaće više od 1.000 takmičara iz 21 kluba.

prvenstvo BiH u modernim plesovima
FOTO: SRNA

Novac od prodatih ulaznica biće usmjeren Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Pale.

Prvenstvo je organizovao plesni studio “Orion” sa Pala čiji je trener Nataša Novaković rekla da su na takmičenju klubovi iz cijele BiH, da se organizatori trude da svi budu zadovoljni kako bi se sa Pala vratili sa lijepim uspomenama i dobrim rezultatima.

Predsjednik Saveza modernih plesova u BiH Meliha Jahić rekla je da je treći put u dvorani “Peki”, da je ambijent odličan, da današnje takmičenje u strit plesovima protiče u najboljem redu, te da ih sutra očekuju takmičenja u latino, dens šou i drugim plesovima.

Pročitajte još

Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić istakao je važnost ovog događaja za opštinu Pale.

Ponosni smo što imamo klubove takvog kalibra da mogu iznijeti ovako zahtjevnu organizaciju. Ovim pokazujemo da smo grad mladosti, sportskih i kulturnih dešavanja – naveo je Ikonić.

On je dodao da je Prvenstvo u modernim plesovima BiH samo jedan do četiri događaja koja su se danas organizovala u okviru manifestacije “U susret ljetu” na području grada.

– Srećni smo što ovakve manifestacije privlače veliki broj posjetilaca – rekao je Ikonić i dodao da se na području grada Istočno Sarajevo u narednom periodu očekuje još sličnih manifestacija.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu