Digitalna Srpska

NOVE OPCIJE Vocap će omogućiti sakrivanje „last seen“ statusa

Vocap trenutno testira opciju koja omogućava sakrivanje "last seen" statusa od određenih kontakata korisnika, a bit će dostupna na uređajima s operativnim sistemom Android i iOS.

NOVE OPCIJE Vocap će omogućiti sakrivanje „last seen“ statusa
FOTO: HAYLS WORLD/YOUTUBE/SCREENSHOT

Vocap je počeo uvoditi „emoji“ reakcije, a uskoro će implementirati još jednu korisnu opciju. Riječ je o opciji koji omogućava korisnicima da od određenih kontakata sakriju svoj “last seen” status.

“Last seen” status prikazuje kada je zadnji put korisnik provjerio, koristio aplikaciju.

Dosad je Vocap onemogućavao korisnicima da ograniče vidljivost svog “last seen” statusa samo na svoje kontakte kao i da ga isključe u potpunosti, no uskoro će moći onemogućiti određene kontakte da vide pomenutu informaciju.

Pročitajte još

Vocap iOS beta verzija 22.9.0.70 sadrži “My Contacts Except” opciju u sekciji “Last Seen” u podešavanjima privatnosti. No, ako korisnik onemogući određeni kontakt da vidi njegov status, isto će biti i obrnuto.

Osim toga, Vocap uvodi dodatne kontrole privatnosti koje se odnose na profilne fotografije i drugo, a s obzirom na činjenicu da traje beta testiranje, na nove opcije nećemo čekati dugo, prenosi Kliks.

Prihvati notifikacije