Zabava

Novi skandal na svadbi Katarine i Marka: Zaboravili punu torbu para, pjevačica zaurlala na muža

Katarina Grujić i Marko Gobeljić zakleli su se na vječnu ljubav u Hramu Svetog Save u Beogradu, ali gala slavlje koje je uslijedilo našlo se u sjenci skandala.

Novi skandal na svadbi Katarine i Marka: Zaboravili punu torbu para, pjevačica zaurlala na muža
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Mladenci su prvo bijes iskalili na novinarima koje su pozvali, pa otjerali, a onda su navodno u luksuznoj limuzini zaboravili torbu punu para. Kada je Kaća to shvatila, u panici je zaurlala na muža koji je izjurio iz hotela.

– Oni su pripremili taj novac da kite muzičare. Bilo je tu 50.000 evra! Kaći je srce stalo kad je ukapirala da su izgubili torbu – kaže jedna drugarica i dodaje da su pare bile u limuzini gdje su ih i ostavili, ali ispad je šokirao goste.

Pročitajte još

Njena bivša rivalka iz rijalitija Farma rediteljka Jelena Golubović, kaže da je ovo ne iznenađuje:

– Katarina je primitivna i nevaspitana. Pozoveš novinare, a onda nećeš da im ispoziraš za sliku? To može samo provincijalka. To je veliko nepoštovanje. A i ova Andreana Čekić, šta je umislila? I nju je stvorila sedma sila. Nemam riječi, to su samo kompleksi. Pa i Gobeljić je nadmen kao da će biti fudbaler sto godina. To je bezobrazluk svoje vrste. Koliko znam Brena ni Ceca koje su najveće zvijezde, nisu se tako ponašale. Ovo što je Katarina sebi dozvolila, prave zvijezde ne rade i zato mogu da kažem da je ona kvazi zvijezda, umišljena i do zla Boga iskompleksirana – kaže Jelena za Svet.

FOTO:  ZORAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Jelena i Kaća su se na Farmi žestoko sukobile, Kaća je umalo nasrnula fizički na nju, bacala joj stvari, a to nikada nisu izgladile, prenosi Blic.

– Ja sam je pitala zašto je takva jer mi nismo jedna drugoj konkurencija, razlika u godinama je velika i nije imala razloga da se tako ponaša. Ja je ne ugrožavam u njenom poslu, ona je pjevaljka iza koje stoji otac ili neko, a iza mene stoji moj rad. I na Farmi je umjela da pokaže svoje pravo lice, vidjela se njena grubost, njena netrpeljivost prema ostalim, njena gramzivost. Kažem ti, ona se ugojila kada drugi nisu imali šta da jedu! Krala je hranu od nas, što ja sebi nikada ne bih dopustila. Ona je postala snob, ali kako je brzo započela karijeru tako će brzo i da padne – misli Jelena Golubović.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Inače na svadbi su od kolega bili Andreana Čekić, Zorica Brunclik sa Kemišem, Darko Lazić, Uroš Živković, Zlata Petrović I mnogi drugi.

Prihvati notifikacije