Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NOVI UČESNICI PAROVA Lazukić i Vranješ bi mogli raskrinkati POPULARNE PJEVAČICE

Zabava
Autor:

Foto: Avaz/RAS Srbija

Produkcija Parova spremna je platiti po 100.000 evra Luki Lazukiću i Ognjenu Vranješu za ulazak u slijedeću sezonu ovog rijalitija.

Navodno je namjera glavnih organizatora da IT stručnjak otkrije sve detalje u vezi braka sa Nataša Bekvalac, dok bi fudbaler pričao o seks-aferi sa Jelenom Karleušom.

– Lazukić i Vranješ stoje na spisku za narednu sezonu Parova. Oni će u toku slijedeće sedmice dobiti poziv od produkcije, koja se spremna da im ponudi po 100.000 evra, pa čak i više ako bude neophodno. Cilj je da obojica pristanu kako bi narodu na tacni ponudili sve ono šta su pratili tokom medija. Pošto se njih dvojica nisu mnogo javno oglašavala, već su uglavnom pričali na sudu o incidentima sa bivšim partnerkama, ovo bi bila idealna prilika da javnost čuje šta oni imaju da kažu – otkriva izvor Kurira.

Izvor otkriva i kako bi ovo Lazukiću bila idealna prilika da zaradi zavidan honorar i time riješi mnoge stvari u životu, s obzirom na to da se priča kako ima finansijskih problema. Njegova priča sa novosadskom barikom bila je jedna od najaktuelnijih estradnih tema.

S druge strane, Vranješ je u Anderlehtu zarađivao 800.000 evra godišnje, a trenutno igra u atinskom AEK, pa su ipak male šanse da uđe u rijaliti, osim možda nakratko.

– On bi tek imao šta da kaže o Jeleni Karleuši, koja je varala supruga Duška Tošića sa njim skoro dvije godine. Iako je u javnosti prucurila njihova intima u svakom smislu, nešto novo uvijek može biti interesantno za javnost – rekao je izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO