Zabava

OGNJEN VRANJEŠ SMUVAO BLOGERKU Ne smeta mu što je bila sa njegovim saigračem

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah je, prema pisanjima medija, započela romansu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

OGNJEN VRANJEŠ SMUVAO BLOGERKU Ne smeta mu što je bila sa njegovim saigračem
FOTO: P. MARKOVIĆ/RAS SRBIJA

Fudbaler i blogerka nedavno su otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namjere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini, piše Kurir.

Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala sa njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla sa najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vrijeme sa blogerkom – rekao je dobro obaviješten izvor.

– Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mjesta, a koliko mu se svidjela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi sa njegovim saigračem iz reprezentacije. Predstavljao ju je kao svoju djevojku, što je sve iznenadilo – završava priču izvor.

Kako se navodi, Zorana i Ognjen se odlično slažu, ali za sada ni fudbaler ni blogerka nisu se oglašavali, kako bi potvrdili ili demantovali ove tvrdnje.

Ognjen Vranješ je početkom ove godine bio u centru pažnje javnosti zbog afere sa Jelenom Karleušom.