Kultura

O NJENOJ ULOZI ĆE BRUJATI REGION Sloboda Mićalović prihvatila da glumi u nastavku serije "Ubice mog oca"

Četvrti ciklus popularne krimi-serije “Ubice mog oca” sutra počinje sa snimanjem. Scenario za novih deset epizoda napisala je Nataša Drakulić, za režiju su zaduženi Ivan Živković i Miroslav Lekić, a za akcione scene Miloš Kodemo.

O NJENOJ ULOZI ĆE BRUJATI REGION Sloboda Mićalović prihvatila da glumi u nastavku serije "Ubice mog oca"
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA

Prvi put imamo i ženu koja je pomoćnik režije, sjajnu rediteljku Mašu Nešković, ali biće uključeno i još mladih reditelja, što je prirodni proces. Snimanje će trajati do druge nedjelje septembra, po Beogradu i okolini. Još jedno dugo toplo ljeto za ekipu – kaže Nataša Drakulić i dodaje da se emitovanje planira za novembar na Kanalu Nova S.

Prva tri ciklusa je radila zajedno sa Predragom – Gagom Antonijevićem, ali za ovaj četvrti scenario je sama pisala.

– Scenario je živa stvar, prilagođava se glumcima, produkciji, vremenskim okolnostima (što se nadam da će najmanje uticati s obzirom na to kakvo nam je bilo kišno proljeće). Jedan od glavnih plotova serije odnosiće se na temu silovanja. Jako je porazna statistika prijavljenih slučajeva, još poraznija statistika procesuiranih i to je nešto na šta treba da se utiče – ističe Nataša Drakulić.

Hoće li i ovog puta biti nekih opasnih i zahtjevnih scena za snimanje?

– Kao i uvijek, ovog puta pravi se posebni tzv. action unit, koji će režirati naš direktor fotografije Miloš Kodemo. To su pucnjave, tuče, jurenja kolima, sačekuše, hapšenja – završila je režiserka.

(Blic)