Kultura

Nebojša Glogovac je DVA PUTA PLAKAO zbog Slobode Mićalović "Tad sam prvi put vidio suze koje pršte" (FOTO)

Nebojša Glogovac, poznati je i omiljeni glumac koji je preminuo 9. februara. 2018. godine, a njegovu smrt ni dan danas javna scena nije preboljela.

Nebojša Glogovac je DVA PUTA PLAKAO zbog Slobode Mićalović "Tad sam prvi put vidio suze koje pršte" (FOTO)
FOTO: Z. LONČAREVIĆ/RINGIER

U knjizi “Glogi”, govorio je i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim. Naime, na dan izvođenja predstave “Hadersfild”, Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svijet donijela Veru i Milu bliznakinje.

Njih dvojica su to proslavili kako i dolikuje, a kada je Vojin trebao uveče da izađe na scenu, nije mogao da govori, već je samo sjeo u fotelju. Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače. Te suze Vojin nikada neće zaboraviti, bukvalno su isprskale Vojina, prenosi Blic.

– Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u “Krojaču”, u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put vidio takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i posljednji put bilo je na sceni – ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

Prihvati notifikacije