Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OBJAVIO PJESMU I 200 FOTOGRAFIJA Pomahnitali mladić koji je nasmrt izbo djevojku bio ZALUĐEN NJOM

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Stravičnom ubistvu Violete J. (19) iz Koceljeve, za koje je osumnjičen njen bivši dečko Dušan P. (34) prethodio je njihov raskid, a noć prije ubistva Dušan je na svom profilu na Fejsbuku objavio više od dvije stotine njenih fotografija.

Ubistvo se prema nezvaničnim informacijama, dogodilo u kući u kojoj je Violeta živjela, a Dušan se u njenu sobu ušunjao dok je bila na poslu. Sačekao je da se vrati iz noćne smjene i odmah po dolasku nožem nasrnuo na nesrećnu djevojku, nanoseći joj brojne ubode.

Violetin otac i Dušan su pokušali da je prevezu do lokalnog doma zdravlja, ali je na putu preminula.

Odmah zatim Dušanu su stavljene lisice na ruke.

Kako se može čuti od mještana, bio je razjaren činjenicom da je ostavljen, pa je noć prije svog krvavog pira objavio više od dvije stotine njenih fotografija, među kojima su i zajedničke slike iz perioda kada su bili srećni.

U albumu “moja ljubav” koji je napravio desetak sati prije ubistva, objavljivao je i fotografije sa njihovim psom, a tu je i nekoliko video-snimaka – kako Violeta čisti, pere automobil, tetovira se, češlja i slično. Po svemu sudeći, Dušan je bio opsjednut Violetom i kamerom je bilježio svaki njen korak.

Na većini njih se može čuti Violeta kako govori: “Dušane, nemoj da me snimaš”, dok se on u pozadini na svakom od njih smije.

Posebno morbidno na njegovom profilu jeste što je pored njenih fotografija objavio pjesmu “Bez tebe” Olivera Dragojevića, kojom je možda želio da najavi zločin.

Kako saznajemo Blic, njihova ljubav trajala je oko godinu dana, a zasad je nepoznato zbog čega je Violeta željela raskid.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO