Banjaluka

Odaberite svog KUĆNOG LJUBIMCA: U subotu Dan otvorenih vrata u azilu na Manjači

Brojni prekrasni psi, različitih rasa, u azilu na Manjači čekaju svoje vlasnike, a svi koji žele ljubimca mogu ga dobiti već u subotu, 22. juna, u okviru Dana otvorenih vrata.

Odaberite svog KUĆNOG LJUBIMCA: U subotu Dan otvorenih vrata u azilu na Manjači
FOTO: GRAD BANJALUKA

Poručili su ovo iz Gradske uprave i dodali da su svi ljubitelji životinja pozvani da tog dana od 11 do 14 časova posjete azil na Manjači, te da se druže sa životinjama i odaberu svog ljubimca.

Istakli su da je sam postupak udomljavanja jednostavan i potpuno besplatan.

Važno je napomenuti da su psi u azilu prošli kompletan tretman, koji obuhvata pregled veterinara, sterilizaciju, obradu protiv vanjskih i unutrašnjih parazita, a osim zdravstvene obrade, životinje prođu i test karaktera.

Osim što posvećuje posebnu pažnju obezbjeđivanju boljih uslova u azilu i svakodnevno radi na zbrinjavanju napuštenih životinja, Grad je pokrenuo i akciju udomljavanja pasa pod nazivom „Udomi ljubav“ kako bi zbrinute životinje dobile i svog vlasnika.

Pročitajte još

Pokrenuta je i posebna Fejsbuk stranica, a organizuju se i Dani otvorenih vrata.

– Ukoliko ste zainteresovani da udomite nekog od pasa iz azila, sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona na brojeve: 051-244-526 i 065-690-857 ili putem fejsbuk stranice „Udomi ljubav“ – naveli su iz Gradske uprave.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu