Politika

"Odgovarali bi nam NOVI IZBORI U BEOGRADU" Nestorović poručio da neće ulaziti u koalicije, osim u jednom slučaju

Nosilac liste "Mi, glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da ta lista ostaje pri stavu da neće ići u koalicije ni sa kim, što znači da se ide na izbore.

"Odgovarali bi nam NOVI IZBORI U BEOGRADU" Nestorović poručio da neće ulaziti u koalicije, osim u jednom slučaju
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RINGIER

Mi kada smo se formirali rekli smo da nikada nećemo da idemo sa prozapadnom opozicijom i to je crvena linija. To sam rekao na samom početku i izborne noći, to je jedina kolacija koja je potpuno isključena – rekao je Nestorović na TV Prva.

On je istakao da postoji sama jedna crvena linija koju su definisali.

– Svašta sam čuo što nisam rekao, da ne bi bilo spekulacija i spinovanja, ta crvena linija je ako počnu nasilni protesti u Beogradu, u tom slučaju bismo podržali vlasti, zato što onda moramo da spasemo državu, jer ako je ruše, džaba nam svi izbori. Ja mislim da se to neće desiti i da oni nemaju snage za to – konstatovao je, prenosi N1.

On je naveo da nemaju ambicije da budu vlast, da im odgovara da budu opozicija.

Pročitajte još

– Imaćemo nekoliko poslanika, neka sredstva iz budžeta, moći ćemo da širimo pokret – objasnio je Nestorović. On je istakao da su spremni da idu na nove izbore u Beogradu.

– Nama lično kao pokretu bi odgovarali novi izbori. Ako bi jedino bila ugrožena država onda bi zaboravili na interese pokreta – rekao je Nosilac liste “Mi, glas iz naroda”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu