Zabava

“ODMAH ME OSVOJIO” Aleksandra i Filip sudbonosni susret imali su u NJENOM STANU

Mlada zvijezda stidljivo je otkrila da je taj sudbonosni, prvi poljubac bio u njenom stanu, dok je njen suprug ispričao da joj je poslije 10 dana zabavljanja poručio da će se njome oženiti. O raskošnom vjenčanju na kojem je prisustvovalo pola estrade mjesecima je brujala Srbija, a Aleksandra i Filip danas su ponosni roditelji malenog Aleksandra, koji je osvojio srca čitave porodice.

“ODMAH ME OSVOJIO” Aleksandra i Filip sudbonosni susret imali su u NJENOM STANU
Foto: M. Ilić/RAS Srbija

Vijest da se lijepa pjevačica Aleksandra Prijović i Filip, sin proslavljenog teniserskog asa Slobodana Bobe Živojinovića, zabavljaju postala je jedna od glavnih tema u Srbiji. Oni su stidljivo krili detalje, ali ljubav je iz dana bila sve vijeća, te je sve teže bilo suzbiti velike emocije u javnosti. Danas toga se prisjećaju sa osmjesima, piše Blic.

– Iskreno, ne sjećam se gdje smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mjestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurkama na kojima sam ja često pjevala. Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – svojevremeno je ispričala Aleksandra i otkrila da je nakon prvog poljupca znala da je on muškarac za nju:

– Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za cijeli život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi.

Sa druge strane, Živojinović je ispričao da je cijela priča oko prvog poljupca simpatična jer je on bio bolestan, te se brinuo da i dragu ne zarazi.

– Naš prvi poljubac je bio jako smiješan, moram da kažem iskreno. Ovo će sigurno biti onaj momenat kada će Aleksandra reći: „Filipe, ubiću te“ – kroz osmijeh je rekao Filip.