Zabava

"Oduzeta mi je prilika da budem srećna" Šejla Zonić se ponovo oglasila o POBJEDNIČKOM KONCERTU u Sanskom Mostu

Nakon što su se ponovo u pojedinim medijima pojavile spekulacije da će pobjednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić održati koncert u Tuzli na kome će se naodno pojaviti i njena mentorka Svetlana Ceca Ražnatović, Šejla je morala da reaguje.

"Oduzeta mi je prilika da budem srećna" Šejla Zonić se ponovo oglasila o POBJEDNIČKOM KONCERTU u Sanskom Mostu
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Kako je navela u saopštenju, lažne vijesti i nagađanja utiču na njen poslovni i privatni život, ali i na njenu porodicu.

– Nakon moje pobjede u takmičenju “Zvezde Granda”, uslijedile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobjedničkom koncertu da li će se i gde će se održati? Nisam htjela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao – poručila je Šejla.

Pročitajte još

Šejla Zonić je još jednom zamolila sve da ne šire dezinformacije i naglasila da zbog ovakvih situacija ne može da se raduje pobijedi koju je ostvarila u „Zvezdama Granda“.

– Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neprovjerene informacije da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti – istakla je ona i dodala.

Šejla Zonić
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

– Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasjedajte na sve što vidite.

Inače, iako je već danima u medijima bilo spekulacija o pobjedničkom koncertu, Šejla je otkrila da će ga ipak biti i to u njenom rodnom gradu Sanskom Mostu, piše Grand.

– Dragi moji, pozivam vas na koncert u Sanskom mostu na stadionu „Podgrmeč“ koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem – objavila je Šejla na svom Fejsbuku.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu