Hronika

Oglasio se otac ubice iz Gradačca "Kao dijete je bio normalan, poslije toga nije"

Ne znam šta ga je dovelo do ovoga da ovako pogriješi. Mora da mu je mozak izgorio. Kao djete sa pet, šest godina je bio normalan, poslije toga nije. On je takav van mene, to se nije hranilo sa mnom, odrastao je dalje od mene – rekao je otac.

Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu
FOTO: IRON_BB24/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Fikret Sulejmanović, očajni otac masovnog ubice iz Gradačca otkrio je da se stidi svog sina koji je ubistvom troje ljudi cijeli Gradačac zavio u crno.

– Majka mu je umrla prije nekoliko godina, živjela je sa njim. MUP ga je nabolje poznavao, samo da su ga na vrijeme zatvorili, da su Nizamu sklonili, da su nešto uradili u tom slučaju… ali vidjeli ste da se niko nije bavio time, pa smo dočekali da on eksplodira i da napravi to što je napravio – govori Nerminov otac Fikret.

– Riješio sam jednog dana da ih vidim, pa sam pognuo glavu i otišao kod njih. Vidio sam Nizamu i bebicu na pet minuta. Bio sam srećan. Dobio je djete, mislio sam da će biti bolje, da se popravio, da će biti sve bolji i bolji zbog bebice. Međutim, ostao je isti. Ko se ne bi nadao za svoje djete da će biti bolje, pa, ko ne bi? – pita se utučeni otac.

Vikendica u kojoj je počinjeno ubistvo
FOTO: AVAZ TV/YOUTUIBE/SCREENSHOT
ubistvo u gradačcu
FOTO: AHMET BEŠIĆ/ANADOLIJA
ubistvo u gradačcu
FOTO: AHMET BEŠIĆ/ANADOLIJA
ubistvo u gradačcu
FOTO: AHMET BEŠIĆ/ANADOLIJA

Nesrećni čovjek kaže da je upoznao snajku Nizamu Hećimović, kojoj je njegov sin ubio u petak, i njihovu osmomjesečnu bebu i da se tada ponadao da se monstruozni Nermin skrasio.

Pročitajte još

On kaže da od muke ne smije ni da pomišlja na masakr, prenosi Republika.

– Ja samo pijem tablete i gledam u plafon, i zamišljam da ništa ne znam. Volio bih sve da prespavam, jedno mjesec dana, i da se probudim. Toliko mi nije dobro, ne znam više šta govorim – rekao je neutješni Fikret.

Krvavi pohod Sulejmanovića

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije