Hronika

OKIDAČ ZA TALAČKU KRIZU Policajac pomahnitao nakon što je žena rekla da ga NAPUŠTA

U beogradskom naselju Vojvode Vlahović na Voždovcu danas se odigrala prava drama, pošto se policajac B. S. (42) zatvorio u svoj stan i prijetio oružjem. Oko zgrade se tokom čitavog dana nalazio veliki broj pripadnika policije, specijalne jedinice, ali i pregovarački tim MUP Srbije koji je poslije skoro sedam sati uspješno završio pregovore i B. S. predao ljekarima Hitne pomoći koji su ga odveli na specijalistički pregled.

OKIDAČ ZA TALAČKU KRIZU Policajac pomahnitao nakon što je žena rekla da ga NAPUŠTA
FOTO: TANJUG/SCREENSHOT YOUTUBE

Skoro svi stanari zgrade u Vojvode Vlahovića 51 bili su evakuisani, dok su komšije iz susjednih objekata dugo sa terasa i prozora pratile šta se dešava, sve dok policija nije insistirala da uđu u svoje stanove kako se ne bi izlagali opasnosti.

Pročitajte još

Kako su ispričali susjedi koji poznaju policajca B. S. on se na ovaj čin odlučio “jer je žena rekla da ga napušta”.

U porodici su vladali loši odnosi, uglavnom sa ženom. Inače, mislim da je okidač za ovu glupost koju je napravio to što mu je žena rekla da ga napušta – ispričao je jedan od susjeda nesrećnog čovjeka.

Kako prenose Novosti, B. S. je pokušao da se zaposli u firmi za transport “UTG rast”. Direktor tog preduzeća B.Č. je izjavio da je B.S. došao na probni rad prošle godine u njihovu firmu i da je rekao da nije zaposlen. Ipak, oni su dobili informaciju da je u radnom odnosu u MUP i nisu ga zaposlili.

Takođe, postoje informacije da je B.S. imao problema sa alkoholom i kockom, te neki od njegovih poznanika i komšija smatraju da je možda to uzrok njegovog ponašanja.

Ono što je, zasad, sigurno je da do sada ovaj policajac nije bio prijavljivan zbog porodičnog nasilja.