Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OKIDAČ ZA TALAČKU KRIZU Policajac pomahnitao nakon što je žena rekla da ga NAPUŠTA

Hronika
Autor:

Foto: Tanjug/screenshot Youtube

U beogradskom naselju Vojvode Vlahović na Voždovcu danas se odigrala prava drama, pošto se policajac B. S. (42) zatvorio u svoj stan i prijetio oružjem. Oko zgrade se tokom čitavog dana nalazio veliki broj pripadnika policije, specijalne jedinice, ali i pregovarački tim MUP Srbije koji je poslije skoro sedam sati uspješno završio pregovore i B. S. predao ljekarima Hitne pomoći koji su ga odveli na specijalistički pregled.

Skoro svi stanari zgrade u Vojvode Vlahovića 51 bili su evakuisani, dok su komšije iz susjednih objekata dugo sa terasa i prozora pratile šta se dešava, sve dok policija nije insistirala da uđu u svoje stanove kako se ne bi izlagali opasnosti.

Kako su ispričali susjedi koji poznaju policajca B. S. on se na ovaj čin odlučio “jer je žena rekla da ga napušta”.

– U porodici su vladali loši odnosi, uglavnom sa ženom. Inače, mislim da je okidač za ovu glupost koju je napravio to što mu je žena rekla da ga napušta – ispričao je jedan od susjeda nesrećnog čovjeka.

Kako prenose Novosti, B. S. je pokušao da se zaposli u firmi za transport “UTG rast”. Direktor tog preduzeća B.Č. je izjavio da je B.S. došao na probni rad prošle godine u njihovu firmu i da je rekao da nije zaposlen. Ipak, oni su dobili informaciju da je u radnom odnosu u MUP i nisu ga zaposlili.

Takođe, postoje informacije da je B.S. imao problema sa alkoholom i kockom, te neki od njegovih poznanika i komšija smatraju da je možda to uzrok njegovog ponašanja.

Ono što je, zasad, sigurno je da do sada ovaj policajac nije bio prijavljivan zbog porodičnog nasilja.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO