Zabava

"ON JE BOMBA" Georgina otkrila detalje veze sa Ronaldom

Nevjenčana supruga jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez prošla je trnovit životni put.

"ON JE BOMBA" Georgina otkrila detalje veze sa Ronaldom
FOTO: WOMEN'S HEALTH (2018) [HD]/TBILISI/YOUTUBE

Ona je objasnila kako je izgledao prvi susret nje i fudbalera.

– Bila je to ljubav na prvi pogled. Prvi put smo se sreli na madridskoj ulici kad sam se vraćala kući, a nismo imali hrabrosti da razgovaramo jedno s drugim. Ubrzo je došao u kupovinu u luksuzni butik u kojem sam radila kao prodavačica – priznaje Georgina u intervjuu za “Paris Match”.

Nakon toga Georgina je dobila otkaz u butiku jer su fotografi opsjedali lokal, a vlasnik je želio da se tome stane na put. Ponovo su se sreli na jednoj proslavi i po prvi put porazgovarali. Već tada je bilo jasno da će se nešto desiti između njih.

https://www.instagram.com/p/CENIv0YqEGw/

– Sudbina nas je ponovno spojila na zabavi. Tu smo razgovarali prvi put. Bio je to vrlo poseban trenutak. Bez obzira na ljude oko nas, osjećali smo se usamljeno – kazala je Georgina, koja bi uskoro trebala zvanično postati supruga fudbalera Juventusa, prenosi Alo.

U intervjuu je Georgina pohvalila Ronaldovu figuru i priznala šta joj se najviše sviđa na njemu:

– Kristijano je jedan od najboljih ljudi koje znam. Štiti me i među nama postoji velika veza. I ne mogu poreći očito: On je bomba! Sve u vezi s njim me privlači – zaključila je.

Prihvati notifikacije